Hügieeniline käitlemine: Käed pesta, kasutada ainult puhtaid või steriliseeritud nõusid. Enne avamist veenduda, et pakend on pealt puhas. Toit või jook valmistada vahetult enne söögikorda ja kasutada ära 2 tunni jooksul valmistamisest. Toidukorrast järelejäänud toit või jook visata ära.
Panna vajalik kogus Nutilis clear pulbrit klaasi või kaussi. Lisada aeglaselt ja pidevalt segades pulbrile jook/vedelik. Segada seni, kuni pulber on lahustunud. Püreestatud toidu paksendamiseks lisada Nutilis cleari seni, kuni saavutatakse sobiv konsistents.
Paksendamiseks vajalik tasandatud mõõtlusikate arv* (1 mõõtlusikatäis = 3 g)
Maht | 1.staadium
Siirup |
2.staadium
Kaste |
3.staadium
puding |
200 ml | 1 | 2 | 3 |
*Nutilis Cleari kogus võib sõltuda vähesel määral vedeliku temperatuurist ja paksusest ning soovitud viskoossusest.